***       Водещите вечерни новини       на 19 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 19 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Пеевски алармира: „Възраждане“ оглави контрола над спецслужбите. Руски дипломати пак показаха що за стока са


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 19 януари   

 

„ Председателят на тази комисия има достъп до най-секретна информация в страната и това никой не го вижда. Това не мога да го схвана “.

„ Важното нещо, което желая да разясня, е скандал, който вие пропуснахте. Проруската партия " Възраждане " оглави контрола над българските спецслужби. Това е най-големият скандал. Не знам за какво сътрудниците от Атлантическото болшинство не го разясняват. Това е най-големият скандал. Застрашена е нашата сигурност и ще държа още през днешния ден да се вземат ограничения. Комисията би трябвало да се промени.

Тази партия, която работи срещу българските ползи, да оглавява нашите спецслужби е отблъскващ пробив в националната ни сигурност “.

***

Не е ясно какво са си мислили (ако изобщо са мислили). Вероятно, че доста ще напакостят и по този начин ще отмъстят. 

А в действителност още веднъж демонстрираха на всички какво съставляват и що за стока са. 

Държавата ни ще го ремонтира и ще се погрижи, няма да е проблем. Но тяхната постъпка остава. 

И приказва повече от всички подправени изречения, които са изръсвали за „ дружба “, както и маха маската, която се пробват да си кичат и която назовават „ просвета “. Бидейки съветски дипломати, те показват Русия. 

Така я показаха, че в този момент „ съветска просвета “ още повече се свързва със свинщината, която са оставили след себе си. 

Този път в Русе. 

***

Делегация от представители на палестинското ислямистко придвижване Хамас посети Русия, заяви през днешния ден съветското външно министерство, съобщи Ройтерс.

***

Парламентът одобри на първо четене законопроекта за Българската национална банка (БНБ) със 130 гласа „ за “, 45 „ срещу “ и 9 „ въздържал се “.

***

По мотив гибелта на 15-годишната Даная Медицинският съвет и Съветът по здравни грижи на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " заседаваха в петък. На съвещанието присъстващите над 80 ръководители на структури в болничното заведение гласоподаваха няколко оферти.

***

***

„ Използването на опълчване, не води до нищо. Няма нищо чудно, че аз напуснах. Надявам се, че макар не доста положителният ни разговор през днешния ден, ще заработим за богатството на софиянци “, акцентира столичният градоначалник.

***

Огнената буря обхванала за секунди целия апартамент на актрисата Емилия Ованесян, било невероятно да се влезе. Огнеборците откриват тялото на дамата след потушаването на пожара.

Загадка е какво го е предизвикало. Емилия се отоплявала с климатик, настояват съседи, представени от БТВ. Описват я като доста благ и добър човек.

***

„ Ние нападаме Иран ", това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, съобщи медията от Еврейската страна мигнюз.

По време на днешна конференция министър-председателят бе запитан от публицист за какво Израел не атакува непосредствено Ислямската република.

„ Кой споделя, че не нападаме Иран. Ние атакуваме Ислямската република ", сподели министър председателят в отговор.

По думите на Бенямин Нетаняху: Иран е коренът на злото.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР